LjusdalProfil och Ljusdals Golfklubb har tecknat ett fyraårigt samarbetsavtal

Företaget kommer att namnge föreningens golfskola för barn och ungdomar samt leverera kläder till Ljusdal golfklubbs serielag, juniorer och medlemmar.


– Vi ser mycket fram emot det här samarbetet och det känns roligt att en delvis ny aktör på orten vill vara med och stötta vår verksamhet, säger Ljusdal GK:s klubbchef Uffe Norrby.

Varje år i juni arrangerar Ljusdal GK en populär golfskola för barn- och ungdomar och från och med i sommar kommer den att gå under namnet LjusdalProfils golfskola.
– Det känns väldigt roligt att få vara med att ge barn och ungdomar som gillar golf chansen till en bra sommarlovsaktivitet, säger LjusdalProfils Jenny Norberg.

Alla deltagare kommer bland annat att få en specialdesignad t-shirt och vattenflaska från LjusdalProfil.
LjusdalProfil kommer också att leverera föreningskläder till Ljusdal GK:s medlemmar och dessa kommer kunna beställas både via golfklubbens shop och i företagets butik på Gamla Kyrkogatan 5.
– I samarbete med LjusdalProfil kommer vi att ta fram en klubbpiké och en klubbjacka. Det blir ett bra steg i vår utveckling för att stärka vår profilering runt klubben också, säger Ljusdal GK:s klubbchef Uffe Norrby.

LjusdalProfil blir också sponsor och leverantör av kläder till Ljusdal GK:s serielag samt juniorer som tävlar runt om i landet under sommaren.
Samarbetsavtalet sträcker sig över fyra år med start 2022.

Vill din förening veta mer om hur ni kan samarbeta med LjusdalProfil? Kontakta Thomas Sandberg, 073-503 96 14, thomas@ljusdalprofil.se